Mennyire macera mosogatógépet nem a konyhában használni, hanem másik helységben?
Mosogatógépet szeretnék venni, de a konyhában nem, csak a fürdőszobában férne el. A távolság kb. 8 méter, és a nejem szerint ez túl sok cécóval járna, én szerintem meg élhető a dolog. Nyilván eddig sosem használtunk ilyen masinát, de szerintem még így is jobban megérné, mint kézzel mosogatni.
Van valaki hasonló cipőben: mekkora macera 1-2 naponta hurcolkodni a cuccal?
Nalunk is a furdoszobaban van a mosogep mellett. A mosogepen van egy szaritogep is, csak arra szoktam figyelni, hogy a 3bol max 2 menjen egyszerre.
En csak azt banom, hogy nem vettuk meg 2 evvel korabban, mikor eloszor szoba kerult. Hogy mennyi maceraval jar? Semmennyivel. Eves utan nem egyessevel viszed oda a tanyerokat meg az evoeszkozoket, hanem mar az asztalon osszeszeded oket es egyszere kiviszed. Vagy rakhatod talcara is, ha ugy kenyelmesebb. Az a nehany extra lepes joval kevesebb ido, mint ott allni es kezzel mosogatni.
Amennyiben a mosogatótálca alatt nincs kisbojler, abban az esetben egy 6 terítékes mosogatógép (ha az elég) befér alá!
Így kell elképzelni, csak ennél kulturáltabban: [link]
#7 5-en vagyunk és nekünk is 6 terítékes mosogatógépünk van - elég.
Nagyobb lábosokat nem tudok betenni úgy, hogy mellé beférjen a tányér meg pohár is mind, de azokat elmosom simán a mosogatóban, sokkal egyszerűbb.
Nekem inkább az a kérdés, hogy miért kell bárkinek egy 12 terítékes mosogatógép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!