Vannak olyan háztartási gépek/tárgyak, amikről sosem készült reklám?
Körömvágó olló? Csak így körbenéztem és azt láttam meg. De van itt egy kistányér is, nem rémlik, hogy láttam volna tányérról reklámot.
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy 20 éve nem nézek tévét, PC-n meg adblockert használok, szóval ami reklámot látok, az telefonon vagy utcán plakátokon jön velem szembe.
Pl. a kreatív hobbifestékekről, hobbialapanyagokról, könyvekről, kézműves szappanokról, szálas teákról, illóolajokról, konyhai aprócikkekről
Most csak ennyi jut eszembe.
Tényleg jó móka, 4-es.:)
Ajaj, nem jó, most látom, hogy háztartási tárgyak kellenek.
Akkor marad a konyhai aprócikk, mint pl. szaggatók, spatulák, stb. fali és asztali lámpák, mostanában már asztali számítógépekről sincs reklám, akkor szövetekről, cérnákról.
De szerintem ezekről azért nem csinálnak reklámot, mert ezeket úgyis megveszik az emberek, mivel szükségük van rá, és különben is túl mindennapi dolgok.Meg mondjuk hogy is lehetne egy varrócérna reklámot kivitelezni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!