Milyen mosószert ajánlatok?
24: 🙄🙄🙄
Lehet, hogy neked 30 éves háziasszonyi tapasztalatod van, de nekem mosógépszerelési
tapasztalatom van. Ez alapján megállapítottam, hogy a mosószóda jobb, mint a folyékony mosószer. Azt is megállapítottam, hogy mindenkinek ajánlatos havonta 95 fokon mosni.
El is magyarázom, hogy hogyan állapítottam ezeket meg:
Szét kellett szednünk a régi mosógépünket, ami 2-3 alkalommal látott folyékony mosószert/kapszulát és minden héten látott 95 fokos programot. Amikor sikerült szétszednünk, nem olyan sok lerakódást láttunk a dobon, tulajdonképpen olyan volt, mintha új lenne, pedig 12 évig működött. Mivel ezt a mosógépet akartuk megjavítani, ezért vettünk egy másikat donornak. Az a gép dobcsillag problémás volt, ami egy jel arra, hogy a gép nem látott 95C-s programot és végig folyékony mosószert használtak benne. Amikor szétkaptuk, a masina tele volt zöld trutyival. Az ajtógumija is tiszta fekete volt, pedig csak 6-7 éves volt.
Látod, itt a magyarázat arra, hogy jobb a mosószóda, mint a folyékony mosószer. A magyarázat arra, hogy az is szépen mos, pedig az, hogy mindig tiszta ruhákban járok iskolába/a boltba/az utcán. Egy icipici folt sincsen a ruháimon.
Hűha,nem gindoltam.vokna,ilyen mélyreható beszélgetés lesz a kérdésem alatt :)
25. Nem lehet, hogyha rendszeresen le van furtatva egy mosógép tisztító program,akkor ez elkerülhető lett volna? Persze nem minden gépen van ilyen,de az újabbakon igen. Nekem is ilyen van, mosó -szárítógép és rendszeresen lefuttatom rajta a programot (tudom hogy jobb külön a szárító és külön a mosógép,de helyhiány miatt csak így tudtuk megoldani, szárítógép meg kellett amióta gyerekek vannak)
Ezzel azt akartam mondani, hogy a mosószóda JÓ.
Hidd el légyszi, hogy hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!