Milyen mosószert ajánlatok?
Jade-t hasznàlok. Jobb folteltávolító mint a reklámozottak. Viszont a foltokat mindig jobb előkezelni. Én olcsó dmes epeszapoant használok rá.
Legtöbbször az öblítő allergizál, mert úgy van tervezve, hogy rajta maradjon. Még a baba öblítők is csak keveset tartalmaznak nem mentesek tőle .
Kevés ecetet használj öblítő helyett, kiszedi, és enyhe savassággal közömbösíti a mosószer lúgosságát, ezért jó.
Köszi mindenkinek, döbbenet mennyire el tud szabadulni az indulat a mosás topikban is😆 12es milyen mosó szodat használsz? Nem árt a ruhákban,nem falunak jobban? Ki fogom próbálni a Lidl mosoporát is. Tandilt használtam,de nem vált be annyira,nem volt az a tisztaság érzet,és a minimális foltokat se szedi ki. Ismerem a marha epe szappant,és jó nagyon,de azért egy alap folt eltávolítást elvarok egy mosó szertől.
Ui. Nem fillér baszó megoldást keresek,de meghaladja a lélektani határom ez a mosópor ár már. Ennyi pénzt nem vagyok hajlandó kiadni havonta, minden nap megy a mosógép.
A mosószóda, az mosószóda, semmi más, bárki gyártja, mindegy. Az csak 1féle anyag, és kész. Mindegy milyent veszel.
Én mosószappan pehellyel használom, de előtte feloldom melegvízbe, így egy sűrűn folyó gélt kapsz. Jól tisztít, fehérekhez, színesekhez is sok éve használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!