Mitől lesz foltos mosás után a gyerekruha?
Figyelt kérdés
Nem először fordul elő, hogy miután kimostam a gyerekruhákat, olyan ruhán lesz szürkés folt, amin előtte nem volt. Néha csak kicsi pöttyök, néha jó nagy foltok lesznek. Leginkább halvány gépolaj foltra hasonlít. Nem tudom mi ez, nem lehet ezután eltűntetni sem. És csak és kizárólag a gyerekek ruhái ilyenek. Szenzitív persilt és souldrops öblítőt használok, a mi ruháinkhoz is.2023. márc. 16. 21:52
1/5 anonim válasza:
Nem zajos a centri? Csapágycsere...
2/5 A kérdező kommentje:
Nem zajos egyáltalán.
2023. márc. 16. 22:16
4/5 anonim válasza:
Gondold át mi az amit csak a gyerekek ettek vagy amivel leették a ruhájukat!
Sokszor a piros színű gyümölcs után marad szürkés folt.
5/5 A kérdező kommentje:
Buborékfújó😞 most találtam, hogy ez hagy olyan foltot a ruhán ami mosás előtt nem látszik, utána pedig kimoshatatlan szürkés barnás pacák lesznek 😞
2023. márc. 17. 07:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!