Eldugult a WC? Hogy lehet lehúzni a benne található "terméket"?
Nem akar lemenni, megállt a cső részén
(nem a papír)
nem az a baj, hanem hogy kb 10 napig semmi és utána egyben jön ki belőlem
nem tudom miért
rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, napi minimum 3 narancs, 2 alma, répa, cékla, zöldborsó stb.
napi 2 liter víz, tej, joghurt stb.
#11 ha van otthon egyszerű fém vállfád azt tudod használni. Szét kell nyitni és így egy hosszú, erős de hajlékony drót lesz belőle. Ezzel le tudsz nyúlni a dugulásba és meg tudod piszkálni az összeszorult papírt, hogy átjusson a szűkebb csőszakaszon.
Valami ilyen vékony, de erős és legalább méteres drótot kell keresned ha nincs fém vállfád. Nekem a ruhaszárító állvány egyik letört fém keresztrúdja - drótja - van odakészítve a fűrdőszobába, mert előfordult már többször hasonló dugulás. Undorító, de ezzel át lehet törni a dugót és utána lefolyik.
Javaslat: ha ilyen gondjaid vannak akkor előbb húzd le üresen a végterméket és csak utána dobd a vécébe papírt amit használtál! Akkor a papír nem tud megakadni, dugót képezni, azt utána küld le a következő adag vízzel!
#11 Keress fel egy orvost, ennyi ideig nem maradhat benned!
Ha csak túloztál és ez csak 2-3-4 nap, akkor is kell valami megoldás. A gyerekemnek volt hasonló gondja de csak kicsinek, akkor étolajat kellett evőkanállal ennie naponta.
nem az elfogyasztott étel a gond, hanem a bélmozgás hiánya. Nézesd meg magad, mert lehet hogy csak valami piti probléma, de lehet nagy baj jele is!
nem túloztam, tényleg így van, évek óta
és fura hogy nem fáj a hasam, és nem is puffadt
paradox hogy amikor gyakrabban kell (2-3 havonta előfordul hogy valamiért 2 napon járok wc-re néhány napon keresztül) akkor pont fáj a hasam és állandóan puffadt vagyok
szerintem az lehet hogy nem eszem zsírt ami igaz
inkább csak szénhidrátot, rostot, fehérjét
"rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, napi minimum 3 narancs, 2 alma, répa, cékla, zöldborsó stb.
napi 2 liter víz, tej, joghurt stb"
hogy vagy még életben???alma cékla???ezeket eszed?ezek jók,normál kajak kiegészítésére
Sajnos azóta sem javult a helyzet. És gumikesztyűt használok.. aztán viszem a szemetesbe. Elég ciki, de máskülönben nem megy le.
Heti egyszer megyek nagy wc-re. Azóta megfigyeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!