Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Beleolvadt a sütőbe egy...

Beleolvadt a sütőbe egy műanyag doboz, mivel lehet kitakarítani?

Figyelt kérdés
Sajnos nem vettem észre, hogy a gázsütőben van egy műanyag doboz. Már csak a büdösre lettem figyelmes. Leszedtem a rácsról, lekapargattam az aljáról, de még így sem jön le róla maradéktalanul. Ahogy begyújtanám a sütőt, árad belőle a büdös. Mivel próbálkozzak? Köszönöm

2023. febr. 15. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
További vakarás, súrolás. Melegen talán jobban feljön.
2023. febr. 15. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
2023. febr. 15. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
2# szted a sütő és munkalab ugyanaz? Olvassál már ember.
2023. febr. 15. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

3.

Köztudottan hülye vagy.

2023. febr. 15. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Kép a sütőben lévő cuccról? Illetve az edény alján a háromszögről, ami az anyagjrlölés?
2023. febr. 15. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:
A sütők belseje általában zománcozott szokott lenni, arról spachtlival feltehetően le lehet tolni.
2023. febr. 15. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt is segíthet:

Egy kisebb serpenyőben vegyíts el egyenlő mennyiségben sót és ecetet. Melegítsd fel a keveréket, majd kend a masszát a felületre, és addig súrold ezzel a

masszával, míg tiszta nem lesz. A sütő teljes belsejét, ott is, ahol csak a füst csaphatta meg.

Végül alaposan mosd le.

Amit lehet, szedj ki, szereld ki belőle és úgy tisztítsd.

Nekem hagyományos gázsütőm van, a legalsó fedő tálcát is ki szoktam húzni, az ajtó üveges részét le szoktam szerelni. Az égett műanyag gőze-bűze a teljes felületre lerakódott, még ha nem is látod. Az első sütésnél azonnal éreznéd.

Pepecs munka, de megéri.

2023. márc. 14. 07:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!