Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melyik a legjobb környezetbará...

Melyik a legjobb környezetbarát öblítő?

Figyelt kérdés
Ahol lakunk, ott nincs csatorna, így zárt szennyvíztároló tartályunk van, ami tisztítja a szennyvizet. (Baktériumok segítségével) Szóval csak környezetbarát öblítő jöhet szóba, viszont amiket eddig próbáltunk nem igazán váltak be. Egyáltalán nem volt érezhető az öblítő illata, vagy be is büdösödött a ruha. Eddig leginkább a NaturCleaning márka vált be, egész tartós az illata. Nektek milyen környezetbarát öblítők váltak be?

2023. febr. 6. 07:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#10: elégge eltévedtél, pont azért vagyok képben ezekkel a dolgokkal, mert engen érdekel a környezetvédelem.

a tartós cikkeimet nem cserélgetem csak azért mert az a divat, alig használunk vegyszereket, a gyerekre meg pláne nem kenünk semmit.

Sajnos a világot nem én irányítom, hanem azok, akiket baromira nem érdekel a környezetvédelem

2023. febr. 6. 11:02
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Látom visszatért az a kommentelő, aki szerint senkinek nem fontos a gyereke, aki Tomival meg Ariellel mos!

De azt még mindig nem árulta el, hogy ő mit használ? Kíváncsi lennék, hogy miért?!

2023. febr. 6. 11:08
 13/17 anonim ***** válasza:
24%

Persze, tehát szerinted pl. egy parabén, enzim, foszfáttartalmú mosószer pont ugyanaz, mint amiben egyik sincs, mindegy, melyiket használjuk, mert úgyis csak a gonosz multik profitját növeljük az utóbbival, hiszen nem mi irányítunk.

Hát, pont ez a hozzáállás a probléma. Bár megjegyzem, nem tudom milyen "kevesebb vegyszert" használtok", ha szerinted nincs is semmi különbség egyik-másik között.

2023. febr. 6. 11:09
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Az öko termékek hozzáállása a probléma: majd ha tudják azt az eredményt produkálni, mint az Ariel, azaz tisztára mossa a ruhák, lesz rá igény. Addig meg csak az agymosottak használják, akik szerinte egy öko mosószerrel lehet megmenteni a környezetet.
2023. febr. 6. 11:11
 15/17 anonim ***** válasza:
#10: elárulod, hogy te milyen mosószert használsz?
2023. febr. 6. 11:12
 16/17 anonim ***** válasza:
83%

15-ös, én kettőt használok, az egyik az Almawin (ennek van független ökominősítése is), illetve az Easyfresh szenzitívjét, mert utóbbit meg tudom venni csomagolásmentes boltban és magyar termék, nekem ez is számít.

Öblítőt nem használok, néha mosóparfümöt, mint írtam, igazából nem találom fontosnak az öblítőt.

Amúgy nekem sosem volt problémám ezek hatékonyságával, az anyósom pl. Ariellel mos mindig, de ő is folteltávolítót tesz a ruhákra bizonyos foltok esetén, mert van, amit kb. semmi nem visz ki. Én is marhaepe szappannal kezelem a gyerekek ruháit

2023. febr. 6. 11:34
 17/17 anonim ***** válasza:
#16: ebben teljesen igazad van, egy csomó olyan folt van, amit bizony az Ariel sem visz ki.
2023. febr. 6. 11:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!