Melyik a legjobb környezetbarát öblítő?
#10: elégge eltévedtél, pont azért vagyok képben ezekkel a dolgokkal, mert engen érdekel a környezetvédelem.
a tartós cikkeimet nem cserélgetem csak azért mert az a divat, alig használunk vegyszereket, a gyerekre meg pláne nem kenünk semmit.
Sajnos a világot nem én irányítom, hanem azok, akiket baromira nem érdekel a környezetvédelem
Látom visszatért az a kommentelő, aki szerint senkinek nem fontos a gyereke, aki Tomival meg Ariellel mos!
De azt még mindig nem árulta el, hogy ő mit használ? Kíváncsi lennék, hogy miért?!
Persze, tehát szerinted pl. egy parabén, enzim, foszfáttartalmú mosószer pont ugyanaz, mint amiben egyik sincs, mindegy, melyiket használjuk, mert úgyis csak a gonosz multik profitját növeljük az utóbbival, hiszen nem mi irányítunk.
Hát, pont ez a hozzáállás a probléma. Bár megjegyzem, nem tudom milyen "kevesebb vegyszert" használtok", ha szerinted nincs is semmi különbség egyik-másik között.
15-ös, én kettőt használok, az egyik az Almawin (ennek van független ökominősítése is), illetve az Easyfresh szenzitívjét, mert utóbbit meg tudom venni csomagolásmentes boltban és magyar termék, nekem ez is számít.
Öblítőt nem használok, néha mosóparfümöt, mint írtam, igazából nem találom fontosnak az öblítőt.
Amúgy nekem sosem volt problémám ezek hatékonyságával, az anyósom pl. Ariellel mos mindig, de ő is folteltávolítót tesz a ruhákra bizonyos foltok esetén, mert van, amit kb. semmi nem visz ki. Én is marhaepe szappannal kezelem a gyerekek ruháit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!