Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mi a véleményetek a Dosia...

Mi a véleményetek a Dosia mosóporról?

Figyelt kérdés

Szerintetek sem jó, vagy nekem nincs igazam?

Minden kolléganőm agyba-főbe dícséri, de nekem nem jött be...

Más is így van ezzel?

2010. okt. 4. 09:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Én évek óta használom, nem olyan rossz, ettől sokkal rosszabbak is vannak. Nekem pl. az agyonreklámozott Tomi Kristály nem jött be.
2010. okt. 4. 09:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem jó a Tomi, viszont a Persil illatát nem szeretem a frissen mosott ruhán..
2010. okt. 4. 09:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem. De a Tomit sem. Egyedül az Ariellel vagyok megelégedve, jól is mos és az illata is finom.
2010. okt. 4. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Én amikor elkezdtem használni meg voltam vele elégedve, majd pár hónap használat után azt láttam a fehér ruhákon, hogy szürkülnek..így váltottam. Bónukszot vettem levendulásat, és csak ámulok és bámulok, mert a fiam retkes zokniait fehérítés nélkül hófehérre mossa..igazából az ariel az ami a legjobban bevált de anyagi okokból arról le kell mondanom.
2010. okt. 4. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:

A színesekre jó, a fehérekre én is Arielt használok.Szerencsére kevés fehér ruhánk van.

Most vettem 12 kg-os Dosia-t 3000-ft-ért.

2010. okt. 4. 11:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is már elég régóta Ariel MZim5-öt használok, mert eddig ez jött a legjobban be.
2010. okt. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!