Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan tudom kinyírni az...

Hogyan tudom kinyírni az ágyamba lévő bolhákat?

Figyelt kérdés
Tesóm, aki a kutyáival alszik egy ágyba és jóformán egy tányérból esznek, felugrott hozzánk és nem volt összerakva az ágyunk és szépen belefeküdt. Azóta éjjel egyfolytába csípásek kerülnek a lábamra. Kb 3 hete van ez, gondolom, hogy idehúrcolta a bolhákat a kutyáiból. Mit tehetnék, hogy a bolhák eltűnjenek? A nehezítés, hogy az ágyam követlen a babánk kiságya mellett van, így nem tudom, h mennyire merjek vegyszerezni. Az óriási nagytakarítás nem használt!
2008. dec. 27. 09:27
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Ha a kutya nem a tiétek, ha nem bejáratos a lakásba, nem is biztos, hogy tőle kaptátok.

Embertől éppúgy lehet kapni járművön, várókban, bárhol.

2009. jan. 6. 16:28
 12/13 anonim válasza:
14%
bolhás a kutya ,és ki kell dobni??? én nem a bolhát ,hanem az egész családját irtanám ki, akinek ilyen jut az eszébe !!
2013. júl. 9. 08:43
 13/13 anonim válasza:

Ez nagyon durva macera!!!

Nekem az a tapasztalatom,ha bolhanyakörvet adunk a kutyára, azok kiugrándoznak belőle!

Akárhol lehetnek, és lepetézhetnek!

A spray oke, de ahol baba van, ott hatóidő után hogy mossuk le a felületekről? Vagy ha már hatott, idő után már nem káros ránk? (Pl ágy fejtámlája...)

2017. jún. 20. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!