Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan irtasm ki a bolhákat?...

Hogyan irtasm ki a bolhákat? Szerintem a házban is vannak

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Porszívózni,takarítógépezni minél sűrűbben.és fertőtleníteni.Ne feledd:a tisztaság fél egészség.
2010. jún. 21. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nem csinálsz semmit,idővel eltűnnek.Ugyanis megeszik a tetvek :)))
2010. jún. 21. 16:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszi, a másodiknak meg a k***a anyját. Nem tehetek róla h a kutya vagy a macska hordozza bár őket holnap kezelem ellene utána meg akkor nagytakarítás. És nincs semmi szer pl.: befújom a szobát és megdöglenek?
2010. jún. 21. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Kutya-macska fürdetés akár Neostomosannal, akár bolha írtó samponnal.Utána kezelés cseppekkel. A lakást Neocidol, Neostomosan, Bio Kill, ilyesmikkel alaposan befújni.A fújást hetente érdemes mgismételni, mert a peték kb olyan időközönként kelnek ki.
2010. jún. 21. 18:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. jún. 21. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
He-he,jól felhúztad magad :))))),ugyanis az első és a második ugyanaz a személy :)))).Magamról tudom.
2010. jún. 21. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon megszenvedtem a bolha okozta kellemetlenséggel,mert olyan helyen építkeztünk,ahol régebben állattenyésztéssel foglalkoztak és ott volt egy régi(azóta lebontották) széna -takarmány stb. tárolóhely,ahová a kóbor macskák jártak "randizni" Mindenütt bolha volt a frissen meszelt házban,mert mi magunk hoztuk be őket a ruhánkon,hiszen a környék el folt fertőzve . Le kellet permetezni mindent rovarirtóval,lassan az élősködők megfogyatkoztak,azután már csak a bolhák szaporodási ciklusához kellett igazodni,de még így is 2 évig az ágyneműtartó tele volt diófa levéllel.Aztán a rendszeres áprilisi védekezés meghozta a várt eredményt.De csak a STRONGHOLD-nak volt hatása!
2010. jún. 21. 21:27
 8/9 anonim válasza:
diófalevél?
2010. júl. 7. 20:31
 9/9 anonim válasza:
kis cicusok:3
2015. máj. 31. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!