Raktok olyan ruhát a szárítógépbe,amit a cimkéje alapján nem lehetne?
Figyelt kérdés
Megvettük a szárítógépet,nagyon örültem..majd kiderült,hogy a ruháink 95%-án ott a kis szimbólum,hogy ne tegyük szárítógépbe. Sima basic h&m, zara,sinsay,reserved cuccaink vannak. Más hogy csinálja?2023. jan. 12. 17:14
1/5 Ékezetes billetyűzet válasza:
Persze hogy beleteszem! Ha olyan ruhám van, amire tényleg szeretnék vigyázni, mert különleges vagy nagyon új, akkor azt eleinte nem teszem be. Aztán kipróbálom, bírja-e...
Nem szokott gond lenni, én nem tudok olyan ruhát mondani, amit szárítógép után nem tudtam volna felvenni.
2/5 anonim válasza:
Én nem tenném bele.
Nagyon jó dolog a szárítógép, de bárki bármit mondd, iszonyatos tempóban kopnak benne a ruhák.
3/5 anonim válasza:
Mindent bele szoktam tenni.
Elég filléresen öltözködöm.
4/5 anonim válasza:
Lásd hármas. Nincsenek drága ruháim, szárítógépben szárítok. Meglepően jól bírják.
5/5 anonim válasza:
Nekem a szárítógépemen van kímélő program, én arra szoktam betenni az ilyen ruhákat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!