Vásárolt valaki Couzon késeket? Mi a véleményetek róluk?
Ezek mint tucatáruk. Amúgy meg nem tudom mi benne az akció, ha a MOL matricával adja ezt a kést 3 ezerért, amúgy meg máshol 1300+ÁFA
Ha igazán jó és tartós kést szeretnél, az sajnos nem annyira olcsó, de cserébe élvezet vele dolgozni. Szakácskésből kovácsoltvasat vegyél, annak nem megy ki főzés közben az éle ;)
Még az anyagát sem írják ki. Elég tucatáru.
Én nem főzöm a kést, de miért is? Egy- két száz fokos bemártástól nem lesz bajuk, a direkt felmelegítés mindegyiket tönkrevágja, hacsak nem levegőn is beedződő (önedző)anyag. De nem ez a jellemző.
"Én nem főzöm a kést, de miért is?
Szerintem nagyon jól tudod, hogy miről beszélek, csak nem bírtad ki kötekedés nélkül. Ilyen vackokkal nem lehet egy kiló húst se felvágni, mert a végére már ismét élezni kell.
3# akkor helyesen, használat közben gyorsan kimegy az éle. De az sem a kovácsolt acél jellemzője, hogy nem, de olcsóbb mint egy hasonló rozsdamentes- amiből szintén kiválóak vannak.
Nem kötekszem, de a "főzésnél" nekem így az jutott eszembe, hogy egyes tésztafélék vágását forró késsel végzik, és ez a nagy melegítés tönkrevág minden kés élt.
Szval mégsem egyre gondoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!