Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hova teregetitek az ágyneműt...

Hova teregetitek az ágyneműt kis lakásban?

Figyelt kérdés

Albérletben élek és az a gondom, hogy ha ágyneműt mosok, mindig nagyon poshadt szaga lesz, mire megszárad. Elég kicsi a lakás, meleg is nagyon (kb 25 fok van télen is bent, 10.emelet), és nem sok hely van. Ha egyszerre mosok több ágyneműt, akkor azt ajtó tetejére, székekre szoktam tenni, de lassan szárad és óriási párát is csinál. Nagyon zavar, hogy büdösre szárad meg, tudtok erre valami megoldást? Ti hogy csináljátok?

(a szárítógép megoldás lenne, de jelenleg diákmunkás fizetésem van, így abba nem fér bele, illetve egy szárítóra is egyszerre csak egy takaróhuzatot tudok kiteregetni)

2022. dec. 24. 21:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen fertőtlenítés mániások, mondjuk fogalmam sincs mi olyan fertőző dolog lenne egy átlag házban hogy minden egyes felmosásnál/mosásnál/ablakpucolásnál szarrá kell sterilizálni mindent.

Van olyan ismerősöm, aki a zoknikat is vasalja, mert hogy az fertőtlenít és mennyire fontos...🤷‍♀️

10 éve nem vasaltam semmit csak egy pár gyűrődős inget, és még nem vitt el semmilyen fertőzés...

2022. dec. 25. 18:40
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Az meg, hogy a mosószer nem fertőtlenít... te fertőző ruhákban jársz?

Nem kell egy mosószernek fertőtlenítene, ahogy a ruhának sem kell sterilnek lennie, az otthonom nem egy műtő.

2022. dec. 25. 18:43
 23/39 anonim ***** válasza:
6%

Nem kell vallási vitát csinálni ebből, egyszerűen egy tényt közöltem, hogy a mosószer nem fertőtlenít.

És mondjuk a zsírt sem igazán oldja még hatékonyan 40 fokon, és a ágynemű tipikusan tele van apró bőrdarabkákkal és bőrzsírral, atkákkal, stb... ha téged nem zavar, hogy nem tiszta, akkor az a te dolgod.

2022. dec. 25. 19:43
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem tom, az enyem tokeletes tiszta, ranezesre, ennyi nekem eleg.

Es eddig a 30 evem alatt meg nem haltam meg a 40 fokos mosastol, szoval szerintem maradunk is ennel ☺️

De anyam is el meg a maga 55 evevel. Es szerintem a nagyanyam is tokelets egeszsegnek orvend, pedig o meg anno kezzel mosott.

De az teny, hogy valamiben meg kell halni, ha mar nem iszom, nem dohanyzom, nem dorogozom, ha ez a zsiros-koszos agynemu miatt lesz, akkor vallalom 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2022. dec. 25. 19:47
 25/39 anonim ***** válasza:
7%
#24: minek mosod ki? :))
2022. dec. 25. 19:50
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de te tenyleg azt gondolod, hogy a 40 fokos mosas egyenlo a nem mosassal? Az eredmeny szerinted tenyleg ugyanaz?

En ertem, hogy itt most mindenben bele fogsz kotni, akarmit is mondunk, de ez azert mar szanalmas :)

2022. dec. 25. 19:55
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindenki játsza a tökéletes háziasszonyt, és a legtöbbje csak bedobja a 30 perces gyors programra az összes cuccát.
2022. dec. 25. 19:59
 28/39 anonim ***** válasza:
25%
én csak javítottam egy súlyos hibát, miszerint a "mosószer fertőtlenít". erre jöttél és kötöttél, én meg válaszoltam, a jó k anyâmat :)))
2022. dec. 25. 20:00
 29/39 anonim ***** válasza:
68%
Drágám, én nem kötöttem beléd, pont melletted állok!
2022. dec. 25. 20:02
 30/39 anonim ***** válasza:
84%
Nem csak en valaszoltam neked, de amugy igen, jol mondod ☺️
2022. dec. 25. 20:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!