Hogyan lesz a lepedő hófehér?
7: megkérdeztem, hogy milyen anyagból van. Nem válaszoltál.
Azért ahhoz nem kell negyvenéves háziasszonyi tapasztalat, hogy meg tudd állapítani, hogy szövött vagy trikós anyagból van a lepedő...
Vegyél egy ilyen szöszborotvát, és szépen végigmenve a problémás részeken borotváld le a göbös szöszöket:
Ja, tudom, majd erre is azt mondod, hogy nem kütyü vásárlásához kértél tanácsot...
Hát akkor hívd fel anyukádat, és mond neked tuti tanácsot. Nem is értem, miért nem tőle kérdezed...
"Hogyan mossam ki a lepedőt? akármivel próbálkozok,mindíg ilyen fekete szöszök lógnak ki belőle."
Mielőtt a lepedőt a mosógépbe tennéd, rázd ki belőle a szöszöket. Ha kertes házban laksz, akkor az udvaron, ha társas ház lakásában, akkor az ablakot kinyitva a szabadba.
[A mosógép és a mosószer a piszkot mossa ki az anyagból, és NEM a beleragadt szöszöket.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!