Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan lesz a lepedő hófehér?

Hogyan lesz a lepedő hófehér?

Figyelt kérdés
Hogyan mossam ki a lepedőt? akármivel próbálkozok,mindíg ilyen fekete szöszök lógnak ki belőle.ecet,szódabikarbóna,... minden sz@..ral próbálkoztam már!

2022. dec. 21. 21:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ariel vagy persil fehérekhez való mosószere alapból kifehéríti, néhány mosás után. A hypó akkor roncsol, ha túladagolod, amúgy ipari mosodák is ezzel fehérítenek a "pici" mosógépekben. csőmosóknál mást használnak.
2022. dec. 22. 08:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

7: megkérdeztem, hogy milyen anyagból van. Nem válaszoltál.

Azért ahhoz nem kell negyvenéves háziasszonyi tapasztalat, hogy meg tudd állapítani, hogy szövött vagy trikós anyagból van a lepedő...

2022. dec. 22. 08:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy ilyen szöszborotvát, és szépen végigmenve a problémás részeken borotváld le a göbös szöszöket:

[link]

Ja, tudom, majd erre is azt mondod, hogy nem kütyü vásárlásához kértél tanácsot...

Hát akkor hívd fel anyukádat, és mond neked tuti tanácsot. Nem is értem, miért nem tőle kérdezed...

2022. dec. 22. 08:56
 14/18 NTBS ***** válasza:
Fehérítő vagy új lepedő.
2022. dec. 22. 13:06
 15/18 A kérdező kommentje:
#13- tőle már nem tudom megkérdezni.
2022. dec. 22. 15:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Ilyen lepedőt vegyél, ez olyan pamutszatén hatású, és garantáltan nem szöszösödik:

[link]

2022. dec. 22. 15:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Vegyel sotet mintas lepedot. A hulye feheret meg dobd ki. Csak szivas,mint a feher torcsi vagy feher zokni. Minden ilyet kidobtam,ah elkoltoztem!!! N
2022. dec. 23. 08:08
 18/18 anonim ***** válasza:

"Hogyan mossam ki a lepedőt? akármivel próbálkozok,mindíg ilyen fekete szöszök lógnak ki belőle."

Mielőtt a lepedőt a mosógépbe tennéd, rázd ki belőle a szöszöket. Ha kertes házban laksz, akkor az udvaron, ha társas ház lakásában, akkor az ablakot kinyitva a szabadba.

[A mosógép és a mosószer a piszkot mossa ki az anyagból, és NEM a beleragadt szöszöket.]

2022. dec. 23. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!