Hogyan lesz a lepedő hófehér?
Figyelt kérdés
Hogyan mossam ki a lepedőt? akármivel próbálkozok,mindíg ilyen fekete szöszök lógnak ki belőle.ecet,szódabikarbóna,... minden sz@..ral próbálkoztam már!2022. dec. 21. 21:21
1/18 anonim válasza:
D3 honnan lesz fekete szösz? Pizsamától?
Milyennlepedő? Gumis trikószerű vagy vaszon?
2/18 A kérdező kommentje:
#1 ha a lepedőt mosom, semmit nem teszek közé! 2-3 lepi megy egy adagban.
2022. dec. 21. 21:42
3/18 anonim válasza:
Nem úgy gondoltam... alvás közben!
4/18 anonim válasza:
A mosógép szűrője legyen tiszta. Használj hipót a mosás utáni fehérítésre (majd öblítés). Erősen kopott lepedő sosem lesz hófehér.
5/18 A kérdező kommentje:
#4 azt olvastam a hipotól csak sárga lesz,+roncsolja az anyagot. ezek a szöszök úgy "lógnak" rajta
2022. dec. 21. 22:13
6/18 anonim válasza:
5. Vegyél jó minőségű lepedőt. Ezet a teszkós lidls ketezer ft-os gumis lepedők hamar göbösödnek szöszösödnek.
7/18 A kérdező kommentje:
#5 nem tescós,lidlibe nem járok, nem gumis!nem vásárláshoz kértem tanácsot, hanem tisztitásra!
2022. dec. 21. 22:47
8/18 anonim válasza:
Hogy varsz barmilyen segitseget, ha annyit nem birsz elarulni, hogy milyen anyagu, milyen tipusu lepedo?
9/18 anonim válasza:
A pamut vagy pamutvászon nem lesz olyan rikítóan hófehér.
A hypoba rövid ideig lehet áztatni, mert sárgít.
Ha lehet 60-90 fokon mossad, vegyél drogeriába feherítő port (nátrium perkarbonát, natrium perborát)azt add a mosáshoz, és mosószerhez. Az optikai feherítőt tartalmazó direkt fehérruha mosáshoz készültnél jobb mosószert nem találsz.
Mosd át a mosógépet 60-90 fokon jó adag trisóval, tisztícsd ki a szűrőt, hátha a lerakódott kosz jön vissza.
Ennyit tudsz tenni.
Sok függ az anyag összetételtől, hogy milyen lesz, vagy milyen lehetőségek vannak.
10/18 A kérdező kommentje:
#8 fogalmam nincs róla milyen anyagból van legényember vagyok!
2022. dec. 22. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!