Elvárható, hogy egy férfi is tudjon annyira főzni, mint egy nő?
11, 12.
Ezek szerint operálni is tudsz.
Olvasni tudok, értelmezni tudom a szöveget és követem az instrukciókat. Az operálás kb ennyi.
"Elvárható, hogy az ember nemtől függetlenül el tudja látni magát."
Azért az civilizált körülmények között főzés nélkül is megoldható.
Na pont az ilyen hozzáállás miatt van a sok válás.
A nő feltételezi, hogy a pasi bármit meg tud szerelni.
A férfi meg azt feltételezte, hogy a nő tud főzni.
"Akkor egy nő is tudjon villanyt szerelni, ácsolni, betononzni, forgácsolni"
Ezt mondjuk az átlag férfi sem tudja, pláne, amelyik panelban él.
Hm. Ismerek nőket, akik túl vannak a hatvanon, és ha egyszer megkóstolod a főztjét, soha nem ennél mást. Inkább felkötöd magad, annyira rossz.
És ismerek férfikat, akik nagyon finomakat tudnak főzni, akár húszévesen is.
"Egy felnőtt ember tudjon magáról gondoskodni. Főzés, mosás, takarítás alap dolog a ház körül."
Szerintem ezek közül a mosást meg a takarítást jobban teszi, ha megtanulja mindenki önállóan elvégezni akkor is, ha gyerekkorában nem nevelték rá, de a főzés más, hiszen egy személyre főzőcskézni (ami ott kezdődik ugye, hogy bevásárolni, a megvásárolt cuccot megfelelően tárolni, megtisztítani, felaprítani, stb.) elég sokaknak luxus: amennyiben egészségesen, tehát változatosan akarnak étkezni, pénzben is jobban jönnek ki, ha készen vesznek kaját, meg időben is - kivéve, ha egyben a hobbijuk is a főzőcskézés, ezért sose sajnálják se a pénz-, se az időráfordítást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!