Milyen mosóport használtok elöltöltős mosógéphez?
Figyelt kérdés
Eddig felültöltős mosógépem volt, amihez arielt használtam. Az elöltöltős mosógép használati útmutatójában azt olvastam, hogy mosáshoz kevésbé habzó forgódobos mosógéphez való mosószert használjak. Ki milyet használ? Honnan tudom, hogy egy mosópor erősen habzik? Tapasztalatok?2010. szept. 29. 11:23
1/6 anonim válasza:
Arielt vagy Tomit használok. Az én gépem utasításában nem írnak ilyet.
2/6 anonim válasza:
Ma már minden mosópor ún. "fékezett habzású". Bármilyet használhatsz hozzá.
A felültöltős és az elöltöltős is forgódobos.
3/6 poci-maci válasza:
szia én mióta van ez az ariel párnácska azt használom nekem nagyon bejött!!
4/6 anonim válasza:
Fékezett habzású kell, az Ariel az. Nekem más nem veszi ki a foltokat 30-40 fokon, de ezzel elégedett vagyok.
Amúgy nekünk azt mondta a szerelő, hogy a por állagút ajánlja ilyen géphez, mert a többi szürkíti a ruhát.
5/6 anonim válasza:
nekem egész arzenálom van :D
feketéhez való dreft
színeshez persil por és tesco gél
fehérhez tomi és némi flóraszept.
elöltöltős wörpúlom van :D
6/6 anonim válasza:
Én ugyanolyat használok, mint a felültöltősbe. Szerintem édes mindegy, már minden mosópor olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!