Miért szoktatok főzni?
Ajánlom neked a Horváth Ilona Szakácskönyvet. Minden alap étel benne van, én is abból tanultam meg főzni. Ne egy bonyolult, haladóknak való ételt akarj főzni mindjárt, hanem egyszerűt. Egy kis gyakorlás után belejössz és meglátod, sokkal finobbakat lehet főzni, mint a rendelt kaja. Én konkrétan még a drága éttermek közt is alig találok olyat, amelyiknek a főztjére azt mondhatom, hogy finom, mert én jobban el tudom készíteni. Sokkal olcsóbb is. Sütikről, tortákról nem is beszélve.
Próbálj meg egy paprikás krumplit, vagy pörköltet. Legegyszerűbbek.
Aki annyira sötét, hogy egy adagnyi kajába beletol 20 deka vajat, me há attó tuti finom lesz, az szerintem menthetetlen.
Bszki, te a sajtos tésztával kezdd, azon a szinten vagy.
Nem csoda, hogy szar amit főzöl, ha randim dolgokat pakolsz bele mert attól tuti jobb. Meg nem tartasz mennyiségeket. Ez neked főzés?
Meg 25 ezer 1 kajàra? Na ne vicceljél màr.
36. Továbbra is az a válasz, hogy olcsóbb, finomabb, megbízhatóbb, és a valóban szükséges mennyiség készíthető el. Bónusz, hogy van aki kifejezetten szeret főzni.
Nem is értem, hogy képzeled el, hogy egy profitorientált vállalkozás olcsóbban jobbat tud kihozni, mint ami házilag elkészíthető.
Mert a rendelés kijön mondjuk napi 10ezerből egész napra, a főzés meg 2500ból. Egyéb kérdés?
Rendelj, ha neked van 300ezred havonta erre. Amúgy környezetszennyező is, egeszségtelen is, es még csak nem is az én ízlésem szerint variálom.
Már maga a kérdés is, arról árulkodik hogy a kérdező TROLL.
Nekem senki ne mesélje be, hogy az otthon főzéssel drágában jön ki, mint ha máshonnan rendeli a kaját.
Sok kamu kérdést olvastam már itt, de ez tényleg viszi a pálmát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!