Az új függönyöket ki kell/szoktátok mosni első felrakás előtt?
Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 09:21
1/12 anonim válasza:
Én csak abban az esetben mosom, ha olyan az anyag, hogy élesen látszanak rajta a gyári hajtogatások.
De akkor sem mosom, ja nem muszáj,inkább csak öblítőben áztatom.
2/12 anonim válasza:
Én is úgy, ahogy az első. Ha látszik benne a hajtás, akkor kimosom/kivasalom.
3/12 anonim válasza:
Én ki szoktam mosni, nedvesen kivasalom és akkor biztos nem látszik semmi hajtásnyom.
5/12 anonim válasza:
Az előttem válaszolók megválaszolták helyettem is. Nem lehet határozott választ adni. Ha jónak látod, nyugodtan rakd fel.
6/12 anonim válasza:
Én mindig. Még sose volt olyan, hogy nem látszott volna a hajtás. Meg egyébként is ki tudja, milyen raktárban állt, mennyi ideig.
Ruhát se húzok fel mosás nélkül.
7/12 anonim válasza:
Nem. Varratni szoktam, nem koszos, nem gyűrött.
8/12 anonim válasza:
Nekem az a tapasztaltom, hogy nagyon nehéz otthon foltokat kiszedni. Mikor a gyerekeim kicsik voltak, a mosópor szinte mindent kihozott. Ma már megveheted a csodákat ígérő kapszuláktól elkezdve mindent, de a folt ugyanúgy bent marad.
Ha tényleg annyira értékes ruha, akkor vidd el tisztítóba, hátha ki tudják szedni.
9/12 anonim válasza:
#8:
ezt a választ nem a penészfoltról kérdezőnek szántad? Oda illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!