Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ki mennyire "takaros " háziass...

Ki mennyire "takaros " háziasszony"? Milyen tanácsokat tudnátok adni?

Figyelt kérdés

Pl. Mintájával kifelé, szépen összehajtogatva teszed-e a ruhákat vagy nem. Heti hányszor és mit takarítasz?

Szeretnék pedánsabb lenni, mint régebben így szeretnék pár tippet kérni.

Ami most van, heti 2x mosok ( nyáron elég 1x) heti 1x takarítok, fürdő felmosáa minden. Ezt szeretném arra ' cserélni" hogy naponta felporszívozok és 2/ 3 naponta csinálom a fürdőt és felmosom a házat. Ágyneműt amíg ilyen szép idő van kiteszem szellőzni, de heti 1x marad ez is.

Szépen elrendeztem a szekrényeket már nincs kifordított ruha benne ^^

Főzéshez egyszerű, laktató egészséges ötleteket fogadok.

Sajna anyámmal ezeket nem tudom megvitatni, mert ő nem a rendről híres. Igaz évi 3* csinált nagy takarítást, ezt viszem én is tovább.

2022. okt. 25. 19:08
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
20-as lehet, hogy rossz kategóriában volt,dehát a kérdést normálisan tettem fel, nempedig úgy h jajj az uramnak nem elég stb dehat vannak ilyenek meg olyanok akik tiktokra büszkén teszik fel h mekkora kupi van de két tiktokozás közt rendet is tehetne
2022. okt. 26. 08:17
 22/24 anonim ***** válasza:
Elég heti egyszer takarítani.
2022. okt. 27. 21:28
 23/24 anonim ***** válasza:
hat en biztosan egy ven csodabogar vagyok, nekem olyan kis aranyosnak tunt a "takaros haziasszony" kifejezes. amig fiatalabb voltam en is sokkal tobbet takaritottam es elveztem is a dolgot. aztan amikor rakmutetem volt fogadtunk takaritonot (nem Europaban elek) aki olyan mocsok munkat vegzett hogy lemondtunk a tovabbi munkajarol. most mar hogy idosebb vagyok es eleg sulyos betegsegeim vannak es a parom sem teljesen egeszseges, en is visszasirom amikor meg "takaros haziasszony " tudtam lenni. elveztem a szep tiszta lakast es foleg hogy volt energiam hozza amit a betegsegek elraboltak szepen;-(((( Kerdezo ha szivesen csinalod orulj neki, hiszen barmilyen munkat vegzunk is a lenyeg hogy tolunk telhetoen a legjobbat nyujtsuk. nalunk azuram porszivozik mert 2000 ben amikor Mo on voltunk latogatoban volt egy sulyos autobalesetunk es utaskent a jobb kezembol egy nagy darab kiszakadt azota nem megy a porszivozas. szoval kedves kerdezo orulok hogy a fiatalok kozott is van aki elvezi hogy szep es tiszta legyen az otthona. a tetoteraszosnak csak annyit hogy en meg csak dolgozni se jartam az utobbi 36 evben ui. azuram keresete eleg volt megelni es sose torekedtem arra hogy milliomosok legyunk.az otthoni elvegzett munka erteke pont ugyanannyi mint amit a munkahelyen csinalo valaki. ui. mindkettore szukseg van. sose ertettem miert baj az hogy valaki maskeppen el mint mondjuk a tetoteraszos hozzaszolo azt miert kell lenezni???? engem eltart azuram mar 36 eve es nagyon elveztem hogy nem kellett dolgoznom. raadasul itt ahol elunk a nyugdij alanyi jogon jar mindenkinek aki allamolgarkent vagy permanent residentkent legalabb 10 eve itt el. Tehat amikor elertem a nyugdijkorhatart az allamtol szepen megkaptam a nyugdijat ami halalomig jonni fog, es megcsak nem is kellett munkaba allnom erte. Itt a jo takaritonok lassan kihaltak ma mar foleg takaritocegek dolgoznak es nem mindig a legjobbak. Kerdezo sok szerencset es ne torodj a trollokkal!
2023. dec. 1. 06:11
 24/24 anonim ***** válasza:

Ismerek pár ilyen “takaros háziasszonyt”.

Állandóan fáradtak, idegbetegek, rohannak haza főzni, mosni, takarítani. A porszívóhoz előbb nyúlnak, mint a férjükhöz….

Köszi, inkább vagyok lusta háziasszony, de boldog.

2023. dec. 1. 06:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!