Kärcher wd 3 porszívó mennyire jó?
Figyelt kérdés
Házfelújításban vagyunk. A jelenlegi porszívónk megadta magát közben. Olyan száraz-nedves porszívót keresek, amelyik megbírkózik a házfelújítással és az állatokkal. A kärcher márkával eddig eléggé meg vagyok elégedve, így emiatt gondoltam ezt. Na meg nem is egy nagyon drága darab. Akinek van, annak mennyire jött be? A valóságban mennyire jó a szívóereje?2022. okt. 25. 09:54
1/5 anonim válasza:
Egész jól boldogult többféle kosszal is, csak hamar megtelik a papír porzsák, mivel elfogyott épp nem tudom használni.
3/5 anonim válasza:
Én azt nem szeretem benne, hogy könnyen felborul, illetve nagyon rövid a gége csöve és a hálózati kábele is.
4/5 Zowie válasza:
Szia! Én tavaly december elején vettem wd3-at, azóta rendszeres használatban van, még nem telt meg a porzsák. A hálózati kábel tényleg lehetne hosszabb, nekem a gége csővel nincs problémám, nem borul fel. Nagyon jó szívóereje van, lakásfelújításnál a kisebb betondarabokat is felszippantotta, én nagyon szeretem.
5/5 anonim válasza:
Valószínű a válasz számodra már nem lesz releváns, de megírnám, hogy árérték arányban egy nagyon jó porszívó, szívóerő is brutális bár az én sima Miele porszívóm is szív ennyire. Emellett szerintem nagyon jó még a parkettafeje is, valamint van annyira halk, mint ipari porszívó, hogy panellakásba is használni lehessen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!