Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miert budos allandoan a wc ha...

Miert budos allandoan a wc ha tisztitom?

Figyelt kérdés

Eddig 3 naponta fertotlenitettem mindent, most szinte naponta kell mert ha reggel kitakaritom a wc-t akkor este mar “budos”

Bref-et es domestost hasznalok, a peremeket is alaposan tisztitom, 2x megyek at rajta, azni is hagyom, mindig van benne wc gyongy is, megis par ora utan mar nagyon budos pisi szaga van

Eddig par nap utan sem ereztem most meg egy fel nap utan mar budos:/

Mindig lehuzzuk magunk utan, szerintetek mi a gond?

#WC #Domestos #Tisztsag
2022. szept. 29. 20:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koszonom az ertelmes hozzaszolasokat

Attol, mert nem irtam le pontrol-pontra termeszetesen kivul is tisztitom nem csak belul😆 ulve szokott pisilni, bar nagyon itthon sem vagyunk csak este keson erunk haza

Megegyszer koszonom, szep napot!

2022. szept. 30. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A lakasban amit vettem es felujitok is ez a helyzet. Hiaba sosavaztam, domestos zero-ztam, massziv hugyszag jon belole, pedig hugykovet, koszt mar nem latok. Suroloval a csesze szele ala is benyultam, semmi.. Korulotte is minden domestos zeroval le lett sikalva.. Nalam WC csesze es hatso cso csere lesz a megoldas. Az a durva, hogy ez egy 2016-ban csempezett es felujitott furdoszoba, csak az elozo tulajdonos csaj nem szeretett takaritani...
2022. okt. 1. 21:44
 13/13 anonim ***** válasza:
70%

Olyan nyak magasságig mosd le a falakat is.

Nagyjából odáig lehet felfröcskölni vizeletet tüsszentés közben.

2022. okt. 2. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!