Miert budos allandoan a wc ha tisztitom?
Eddig 3 naponta fertotlenitettem mindent, most szinte naponta kell mert ha reggel kitakaritom a wc-t akkor este mar “budos”
Bref-et es domestost hasznalok, a peremeket is alaposan tisztitom, 2x megyek at rajta, azni is hagyom, mindig van benne wc gyongy is, megis par ora utan mar nagyon budos pisi szaga van
Eddig par nap utan sem ereztem most meg egy fel nap utan mar budos:/
Mindig lehuzzuk magunk utan, szerintetek mi a gond?
Pisi szagu a wc
Tarsashaz
Nem tudom, lehetseges :/
Amikor meg alberletben voltunk egy regi panelban akkor volt ilyen szag, ami a furdobol jott de a wc-bol nem, es nem pisi szaga volt konkretan hanem eros csatorna szaga, szo szerint meg lehetett fulladni…de ez most mas :)
"Miért budos állandóan a WC ha tisztitom?"
Ne tisztítsd többet.
Azért büdös,pisi szagú mert a legtöbb férfi(-k) állva pisilnek a csészébe és a vissza fröcskölő húgy, permetszerűen ki rakódik a csészére,és ez miatt húgykő csapódik ki a csésze belsején-külsején,a wc-tető belső felén,sőt még a külső csempéken is pisi maradványok vannak.
Megoldás: Totál lemosni a teljes környezetet,akár vízkőoldóval-sósavval is át törölhető a csésze(ez elég macerás),..VALAMINT megkérni a Ffiakat a háztartásban hogy ..amikor csak lehet.. ők is ülve pisiljenek! Ez 1 népszerűtlen reakciót vált majd ki :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!