Lábas, edény és pohár mosogatása?
Lábas, edély: Megmosom kívül-belül mosogatószeres szivaccsal, majd öblítéskor folyatom a vizet a belsejébe, kiöblítem, majd lefelé fordítom az edényt a csap alatt, az aljára folyatom a vizet, és ekkor megy az oldalára is, de meg kell forgatni (körbe) a csap alatt az oldalát is?
pohár: öblítéskor hasonlóképpen a pohár oldalát is körbe kell forgatni? Illetve ha a belsejét öblítem, akkor tele kell engedni vízzel? Mert néztem ilyen videókat, és ott nem mindig engedték tele, de szerintem úgy nem lesz teljesen kiöblítve.
Nincs erre szabványosított módszer... Mindenki úgy csinálja, ahogy neki a legkényelmesebb, legmegfelelőbb, ill. leghigiénikusabb.
Ha neked nem elég az öblítés, akkor öblítsd duplán.
Öblíteni sokszor, kevés vízzel kell.
Kívül csak ne legyen habos. Belül általában kétszer szoktam, közben jusson körbe mindenhova a falra. Aztán zutty ki és mégegyszer.
Ha valami klórosat öblítek ki, akkor miután nem látok habat, még vagy háromszor öblétek, de inkább többször.
De ahogy mondták nincs fix csak úgy a jó módszer.
Hideg vízzel szoktam öblíteni, de ha csak egy mosogatód van, akkor lehet meleget kell használnod.
Esetleg lehet öblítés gyanánt tiszta vízbe áztatni, de én nem szoktam elégedett lenni azzal, én akkor is öblítek utána egyet folyó vízzel.
A legtakarékosabb tényleg a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!