Kólauborkával kérdése:
Mivel és hogyan, milyen idökzönként takarítjátok a WC-t?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne, mert nekem a WC ülöke alatt, illetve a lfolyó résznél mindig kialakul az a sárga, hozzátapadt hugykö? Baktériumkö? Nem is tudom minek lehetne nevezni, de nagyon nehezen jön le és gondolhatjátok micsoda élmény könyégik a budiban súrolni azt a cuccot….
Szóval ha ismertek valami egyszerü, de nagyszerü módszert szívesen kipróbálnám.
2022. szept. 14. 11:04
11/12 anonim válasza:
#9: persze, nem is egymás után értettem.
12/12 anonim válasza:
WC-be való Domestossal a belsejét a külsejét Domestos vagy más fertőtlenítő kendővel, az ülőkét is, utána persze letörlöm tiszta vízzel. Van betéve vizes babapopsitörlőkendő, azzal az ülőkét naponta le szoktam törölni, meg igény szerint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!