Mosógép átmosása, hogyan és mivel?
Át szerettem volna mosni a mosógépet, mert foltosak lesznek a ruháim folyton… hátha segítene. Gondolom sok a lerakodás. Albérlet…
Beállítottam, hogy 90 fok legyen, de nem viszi végig a programot, a végén csak “küzd” és az idő sem csökken, egyszerűen nem jár le. Gondolom mivel üres a dob, nem tud mit centrizni, pedig levettem 0-ra fordulatra.
Én mindig üresen szoktam, egy rövid programot és végigcsinálja, a centrizést is. Van direkt mosógép tisztításra folyadék, azt öntöm bele. És én is 90 fokos programot szoktam. Amiből egy rövidet választok.
Lehet, hogy az a gond, hogy 0-ra állítottad a centrit.
Először nem vettem le a centrit, nem ment végig, abból gondoltam, hogy az a gond.
Nekem a 90 fok az 2 óra, más opció nincs.
Tudtok ajánlani jó folyadékot esetleg?
Köszönöm!
Én a Polly mosógép tisztítót használtam korábban.
Tavaly lett új gépem, ezen van külön tisztító program és nem kell hozzá semmilyen folyadék/adalék sem. A gép jelzi, hogy mikor kell elvégezni.
Albérlet, gondolom nem is mai darab, nincs hozzá leírás sajnos. Nem tudom a pontos típusát sem….
Felültöltős whirlpool mosógép.
Nem rég olvastam itt, hogy citromsav - víz keverékét, kell előállítani, azt hiszem 1,5kg citromsav 3,5l forró víz, és azt beleönteni az "üstbe", és ezt állni hagyni 24 óráig, közben forgatni a dobot (felultoltős esetén nem tudom)
Elvileg ez szépen leold minden vízkövet.
Egy egyszeri mosás tart 1-2-3 óráig az szinte semmit nem ér, annyi idő alatt nem lehet vízkőteleníteni, hibá teszel bele barmilyen tisztítót.
Ha belegondolok, hogy egy sima vízforralóis vízkőtelenítése is 30 perc -1 óra, akkor a 24 óra nem is túlzó egy nagy mosógép esetében, amit evekig nem tisztítottak.
Az ecet azért rossz, mert minden tömítést szétszed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!