Kinek milyen kerekes bevásárlótáska vált be?
Figyelt kérdés
Érdemes-e olyat venni, ami bolti bevásárlókocsira tehető? Piacon navigálni melyik a jó?2022. aug. 20. 20:12
11/26 anonim válasza:
Én általában egy ideig tuszkolom magammal, aztán valahol ott felejtem... aztán mehetek vissza érte... és sokszor azt se tudom, hogy hova raktam utoljára, hogy ne legyen útban. :D
12/26 A kérdező kommentje:
Ezt nem gondolhatod komolyan. Az első nem kivitelezhető, a másiknál meg simán ellopják.
2022. aug. 21. 15:15
13/26 A kérdező kommentje:
A 12-es választ a 10-esnek írtam.
2022. aug. 21. 15:16
14/26 anonim válasza:
Kivitelezhető, csak persze kétszer annyi macera azt is húzni-vonni meg a bevásárlókocsit is. De egyébként szerintem nem lopják el akkor se, ha a bejáratnál hagyod. Sokszor többet is látni a boltokban, amiket csak úgy leraktak ott, és még sose hallottam, hogy ellopták volna valakiét. Akkor még úgyis üres mind, amikor belépnek velük a boltba. :)
15/26 A kérdező kommentje:
Az enyém nem szokott üres lenni, mert először elmegyek egy útba eső kis Tescoba és utána megyek az Aldiba, úgyhogy és nem merném kint hagyni.
Azt hiszem bevásárlókocsira tehetőt kell keresnem. A kocsival is nehéz néha közlekedni az árufeltöltőktől, hát még, ha velem lenne egy húzós kocsi is.
2022. aug. 21. 15:52
16/26 anonim válasza:
Egyébként az a kampózás elég ügyes megoldás, amit többen is alkalmaznak itt-ott (bár kimondottan ilyen célra még nem láttam, de hátha):
(Kínaiban sokkal olcsóbb.)
17/26 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, erre én is gondoltam annál, amelyiken nincs gyárilag ilyen, bár nem mindnek van keresztléce, ill. nem olyan erős, aminél fogva fel merném akasztani egy kocsira. Nálunk itthon eleve használatban van vagy húsz darab ilyen-olyan célra.
2022. aug. 21. 17:37
18/26 anonim válasza:
És ha eleve bevágod a bevásárlókocsiba? Üresen könnyű, aztán belerámolsz.
19/26 A kérdező kommentje:
Ezek általában 95-105 cm hosszúak, nem férne bele.
2022. aug. 23. 11:17
20/26 anonim válasza:
Meg ne is "vágd" mocskos kerekeit a bevásárlókocsiba, bőven elég a sok benne fetrengő h*lyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!