Mivel mossak fel?
A legnagyobb bánatom hogy felmosom a laminált parkettát és megyek egy kört, már koszos a talpam. Kikészit.
Felporszivozok előtte, domestost rakok a vízbe, de próbáltam már konkrétan MINDENT. Ajax, flóraszept , mosószer, cif, mosogatószer, kb tenyleg mindent. Egyszerűen koszos marad a padló?! A felmoso fejet is mindig kimosom, gyakran cserélem, a ferjem már hülyének néz. Ti hogy csináljátok? Családi ház egyébként, de az előszobában levesszük a cipőnket.
Az ablak ugyan nyitva van, de sűrű lyukú szúnyogháló van rajta, és ilyen kánikulában egyébként is le van engedve a redőny. Szóval azt hiszem ez sem lehet ok. Hogy esetleg az ablakon jönne be a kosz.
Most költöztünk ide kb. 3 hónapja.
Koszi ha tudsz valami tippet adni.
Igen tisztaság mániás vagyok tudom ...
A kosz belőlünk jön. A bőrdarabkáink, a szőrünk, a zsírosságunk, a ruhák szálai. Ezeket aztán kavarja a légmozgás, leülepednek minden felületen a plafontól a padlóig, majd a legelső "fuvallatra" tovaszállnak.
Ezen kívül a porszívó önmagában egy tornádóval ér fel, ami után órákkal később is kavarognak a porszemcsék, hiába szívtad és mostad fel az előző adagot. Amikor leülsz pihenni takarítás után, már tapad is a frissen mosott felületre a kosz, mint mágnesre a vasreszelék.
Ha háziállat is van, ezt szoroz be öttel.
Tipp... szokd meg.
Sofixot próbáltad? Arra figyelj, hogy mindig annyi vízhez add a szert és annyit amennyit ír a flakon. Van, aki csak egy negyed vödör vizet enged, és jól megburitja az Ajaxot had’ legyen jó illat.
És ami szerintem a legfontosabb, hogy a felmosás után mindig öblíts ki a fejet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!