Mennyire hasznos a szárítógép egy háztartásban? Ki miért használja?
Nekem van, de nem vennék újra. Áramfogyasztásban nem vettem észre drasztikus növekedést, de tény, hogy sokkal-sokkal hamarabb tönkre mennek benne a ruhák. Törölközőket, ágyneműket, pamut melegítőket-pulcsikat szoktam csak bele tenni.
Van hova teregetned, akkor szerintem teljesen felesleges.
Nekem van. Imádom. Mondanám, hogy milyen praktikus okokból, de őszintén, a fő érvem mellette az volt, hogy utálok teregetni, de nagyon.
Amúgy 4 fős csalás vagyunk, a 2 gyerek még kicsi, rengeteget mosok. Mióta van szárítógép, 1 nap alatt lenyomok akár 5 kör mosást is úgy, hogy estére minden a szekrényben van. Azért ez óriási segítség. Továbbá, az utolsó szöszt is leszedi a ruhákról. Nekem eléggé minőségi váltás volt a házimunka kapcsán. Fogyasztásban olyan óriási különbséget én nem vettem amúgy észre, és a ruhákkal sincs semmi gond.
Nekünk sose volt, nem is gondoltam rá, eszembe sem jutott, hogy kellene.
Aztán beköltöztünk egy olyan albérletbe, ahol volt. És ha már volt, használtuk. Most pedig mondtam is a férjemnek, hogy ha veszünk házat, szeretnék szárítógépet:D
- egyszerűbb, gyorsabb, nem kell teregetni, amit amúgy utálok
- sokkal puhábbak a ruhák, a törölközők
- nem annyira poros a lakás (összegyűjti a szöszöket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!