Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyire hasznos a szárítógép...

Mennyire hasznos a szárítógép egy háztartásban? Ki miért használja?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni vegyünk,vagy ne. Tudunk hol teregetni mert nagy a terasz, télen is fedett helyre tudom kirakni a ruhákat. Aki használja miért használja? Idő spórolás miatt vagy tényleg nagyon hasznos gép? Mit gondoltok?

2022. júl. 28. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például azért van, hogy a lakás ne párásodjon télen, elkerülendő a penészedést, de egyre ritkábban használom. Erkély nincs, csak benn tudok teregetni. Ha télen is meg tudod oldani ruhák kirakását, ne vegyél. Eszi az áramot, zúzza a ruhákat.
2022. júl. 28. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Nagy családnál hasznos lehet, mert ott állandóan mosni és teregetni kell és a lakás könnyen penészedhet az állandó párától. Viszont elég sokat fogyaszt még az energiatakarékos is, a mai energia árak mellett meggondolandó.
2022. júl. 28. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Olcsóbb ruháink vannak, amikhez kifejezetten tiltják a szárítógép használatát, így párátlanító van helyette. Egy 6 m2-es fregolis tisztaszobában néhány óra alatt megszáradnak a ruhák és nincs párásodás sem.
2022. júl. 28. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Nekem van, de nem vennék újra. Áramfogyasztásban nem vettem észre drasztikus növekedést, de tény, hogy sokkal-sokkal hamarabb tönkre mennek benne a ruhák. Törölközőket, ágyneműket, pamut melegítőket-pulcsikat szoktam csak bele tenni.

Van hova teregetned, akkor szerintem teljesen felesleges.

2022. júl. 28. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem rég olvastam, hogy nagyon sok mikro szösszel szórja tele a levegőt, nem is gondolták volna.
2022. júl. 28. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

Nekem van. Imádom. Mondanám, hogy milyen praktikus okokból, de őszintén, a fő érvem mellette az volt, hogy utálok teregetni, de nagyon.

Amúgy 4 fős csalás vagyunk, a 2 gyerek még kicsi, rengeteget mosok. Mióta van szárítógép, 1 nap alatt lenyomok akár 5 kör mosást is úgy, hogy estére minden a szekrényben van. Azért ez óriási segítség. Továbbá, az utolsó szöszt is leszedi a ruhákról. Nekem eléggé minőségi váltás volt a házimunka kapcsán. Fogyasztásban olyan óriási különbséget én nem vettem amúgy észre, és a ruhákkal sincs semmi gond.

2022. júl. 28. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

Nekünk sose volt, nem is gondoltam rá, eszembe sem jutott, hogy kellene.

Aztán beköltöztünk egy olyan albérletbe, ahol volt. És ha már volt, használtuk. Most pedig mondtam is a férjemnek, hogy ha veszünk házat, szeretnék szárítógépet:D

- egyszerűbb, gyorsabb, nem kell teregetni, amit amúgy utálok

- sokkal puhábbak a ruhák, a törölközők

- nem annyira poros a lakás (összegyűjti a szöszöket)

2022. júl. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!