Melyik a fontosabb egy háztartásban: a mosogatógép vagy a (ruha) szárítógép?
Egyértelmű, hogy a mosogatógép: tisztábban, olcsóbban mosogatsz, mint kézzel és amíg megy a gép lehet egy csomó mást csinálni (vagy csak ledőlsz egy órát a 4-5 fős ebéd után, amit egyébként mosogatással töltenél)
A szárítógép sem rossz, de tavasztól őszig azért maguktól is egész hamar megszáradnak a ruhák.
A szárítógépnek simán tud csinálni egy asztalos tartókeretet és mehet a mosógép fölé /barátnőm is így oldotta meg/
A szárítógép nem igazán spórol időt. Legalábbis nekem a kiteregetés csak 2-3 perc, míg a száraz ruha szekrénybe való elrakása az időrablóbb és unalmasabb feladat, ez szárítógép esetén is szükséges.
A mosogatógép sok időt spórol, mert az edényeket bepakolni jóval több idő, mint elmosni őket. A kipakolás és elrakás nagyjából ugyanannyi idő, mint a szárítóról elpakolás.
Nekem a fűnyíró.
AZt hogy neked mi a fontos, azt neked kellene tudni.
Kinek mi. Nekem mosogatógépem nincs, pedig hely is lenne neki, de nem érzem a hiányát. Szárítógépet viszont vettem pár éve, mert untam már, hogy ősztől tavaszig kerülgetni kellett a ruhaszárító állványokat, és a párás levegő is zavart. Most 2,5 óra szárítás után mehet minden a szekrénybe. A ruhák nem gyűrődnek, és minden szöszt, kutya- és macskaszőrt, zsebben felejtett papír zsebkendőt kiszed a szárítógép a ruhákból. Szerintem ez is nagy előny a hagyományos szárításhoz képest.
Ha nagy a család, sokat sütsz és főzöl, sokat kell mosogatnod, viszont van helyed állványon szárítani a ruhákat, akkor mosogatógépet vegyél.
De ahogy írták is már, van mosó-szárítógép egybe, így nem kell lemondanod arról se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!