A Brigéciol zsíroldó motorlemosó alkalmas lefolyótisztításra is? Ha igen, milyen mennyiségben és hogyan adagoljam?
Az ecet az mit csinál éjszaka magában a dugulással?
Evidens, hogy nem öntök a mosogatóba semmi extra szennyet, se olajat, se zsírt, még az edényekből is kitörlöm mosogatás előtt, de azért nyilván valamennyi marad, ami kirakódik a lefolyócsőben hosszú idő alatt.
MITŐL VAN A DUGULÁS?
Ha egy barbibaba feje plusz kiskatona matchboxxal, akkor semmit.
De hol van az a dugulás? Annyit már tudunk, hogy mosogató.
Ha nem folyik le első körben a szifont kell lerobbantani és azt kiganajozni kézzel egy lavórban. Ez semmi pénzbe nem kerül.
Ha ez után, akkor meg kell keresni a következő bontható részt, ha van és ott megnyúlkálni visszafelé és lefelé is.
Aztán lehet, hogy hót másutt borították be a barbibaba fejét a matchboxxal, de a mosogató van legelntebb így hát innen nem fog lemenni elsőként.
A mindenféle löttyök beöntögetése alapvetően, sőt csak és kizárólag a vegyipar amúgy is bőséges profitját hivatott szolgálni, a józan paraszti ész ellenében.
A barbibaba feje, plusz a kiskatona és a matchbox mennyiben fér át szerinted a lefolyó borsószemnyi lyukjain?
A vegyipar bőséges profitjával tisztában vagyok, szerintem se normális, hogy 6000 Ft-nál is többe kerül egy liter gyomirtó. Ehhez képest a lefolyótisztító csak egy ezres...
Legelőször tisztitsd ki a búzelzátót!
Minden további ezután jön.
A Brigéciol biztonsági adatlapja alapján veszélyes anyag. Nem kerülhet a csatornába. "Csatornába való kiömléskor tűz- és
robbanásveszély állhat elő
A szennyezett oltóvizet tilos csatornába engedni. Külön gyűjtendő.
A szennyezett oltóvíz és égési maradékok az előírások szerint ártalmatlanítandók."
Azt nem tudom, hogy oldja-e, ami bent van a lefolyóban, de hogy nagyon rossz ötlet beleönteni, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!