Hideg zsíroldó helyett milyen környezetkímélő tisztítószerrel tudnám eltávolítani a csempéről a régi rászáradt olajos-zsíros foltokat?
Ha nekiugrok dörzsi szivaccsal megoldható viszont nagyon munkaigényes (2-3m2).
Vmi erős zsíroldóval (pl. trisó, mosószóda, sz.bikarbóna) megoldható lenne, ha tudnám áztatni rajta, de csempén hogyan?
Kreatív háziasszonyok mit javasoltok?
Ha jól értem te azt szeretnéd, hogy magától tűnjön el!? 🤣
Szivacs, dörzsi, vegyszer és kézi erő!
Vagy egy takarítónő, aki leszedi.
Nem vagy időmilliomos? Akkor a környezetkímélés nehezen fog menni! Valamit valamiért.
(Ha a száraz leveleket ősszel meggyújtod, akkor egy délután szélnek eresztheted. Nyilván környezetkímélő módon komposztálahtod is őket, de akkor egy évig teendőd van vele, locsolni, forgatni, végül érett komposztként szétteríteni. Szóval a környezetkímélés nem biztos, hogy gyors megoldásokat hoz!)
Visszatérve a zsíros csempére, a hideg zsíroldónál nem találsz gyorsabb megoldást...
Azt nem tudom, hogy a rászáradtat mivel.
Én nem hagyom rászáradni, így egy csepp (környezetbarát) mosogatószer simán leszedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!