Milyen természetes zsíroldó szappanok léteznek?
Vegyél házi mosószappant. Régen fürödtek vele, szüleim 20 éve használják.
Egyébként mivel a szappan lúgos, jól oldja azsírokat.
"Kacatokkal" vettünk ingatlant, padlassöpréskor talaltunk régi haziszappan téglákat. Gyerekeeeeek! Szuper volt! 4 ev alatt használtuk el illetve ajandékoztam is belőle, mert anyukámbak pszoriazisa van, ki akarta próbálni. Bevált neki, nem múlt el csak panaszmentesebb lett tőle. Azután odaadtam neki a többit is. Mosogatasra, folttisztításra, mosásra fürdésre, mindenre is használtam, mindenre szuper volt!
Azután kapott a parom egy szatyorcrégi floradzept szappant. Fontos kiemelni, hogy régit. Az most fogy el másfél év után, az utolsó darabot hasznaljuk. Ez is szuper volt Használtunk mást szappant is emellett. De nagyon szeretek vele tusolni! Most is lehet kapni flóraszappant, de félek, közelében sincs ezeknek a régieknek.
Beszerzek eszközöket és fogok főzni szappant, mert egy életre megtanultam, hogy a háziszappan egy kincs!
*flóraszappant
Elnézést az elírasok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!