Hogyan kell a wc-t kitakarítani?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 19:58
2/8 anonim válasza:
ez egy nagyon komoly művelet inkább hívj szakavatottat, nem istudom hogy lehetsz ilyen ostoba, hogy egyedül belevágnál...
3/8 anonim válasza:
Kell hozzá egy WC kefe, WC tisztító, amit beleöntesz a pereme alá, tudod, aminek olyan Duck formája van, hogy kiöli onnan a bacikat. Jól megsikálni a kefével mindenhol belül. Tisztán tartáshoz mindig használj WC tisztítót.
Lehet bele sósavat is, ha nagyon nagyon nagyon koszos már. Azt csak beleöntöd, hagyod pár percet állni, és lehúzod.
A külsejét pedig szépen letörölgeted, felül, oldalt, hátul, alul, és plusz a WC ülőkét is.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszike a tippet, jó fej vagy, meghívnálak a hülyék klubbjába, én alapítottam.
2010. szept. 20. 20:11
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mindenkinek van, aki megtanítsa. Eddig is takarítottam, csak érdekel, más hogy csinálja.
2010. szept. 20. 20:12
6/8 A kérdező kommentje:
harmadik válaszolónak köszönöm!
2010. szept. 20. 20:15
7/8 anonim válasza:
Én a felső peremre is szoktam önteni a wctisztítóból, és a kefével ott is átdörzsölöm. Hetente csinálom meg, teljesen jó.
8/8 anonim válasza:
Perem alá valami, amúgy domestos vagy no name fertőtlenítő bele, szétdörzsölöm kefével, öntök a lefolyó részbe is, öntök a kefére is mindenhol, hagyom állni, a kefét is beleállítom a lefolyóba, így egyben az is le lesz fertőtlenítve. állni hagyom legalább fél órára, max éjjelre. Kiveszem a kefét, megsúrolgatom a klotyót és lehúzom. :D Kívülről meg az ülőkét áttörlöm fertőtlenítős szivaccsal, lemosom vízzel, megtörlöm papírtörlővel és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!