A garázsban milyen gyakran mosol fel, vagy legalább sepersz össze?
Mivel jelenleg teremgarázsban bérlek egy helyet, így soha.
De amikor egy komplett garázst is béreltem, ott is csak nagy ritkán söpörtem föl, de felmosni soha.
Én is laktam olyan lakásban, amihez teremgarázs tartozott a ház alatt. Ott természetesen nem én mostam fel. Hanem központilag volt garázstakarítás. Olyankor ki is volt írva, hogy ha lehet vigyük ki az autót a garázsból. Ez általában munkanapokon délelőtt volt, tehát nem volt gond. És nem is túl sűrűn csinálték. Évente egyszer-kétszer.
Most inkább arra vagyok kíváncsi akinek otthon van saját egyedi garázsa.
tükörsima az aljzat, könnyen takarírható. Ilyen melegben nyáron kétszer kislagozom, máskor nagyritkán partvissal kiseprem. Nem csöpög az olaj, sem más, nincs nyestürülék, csak por....az meg a kocsin is van.
Szóval ha rohamot kapok, és rámjön a takaríthatnék, akkor csinálom, de ez úgy tíz perc múlva elmúlik, tip-top minden
Nálam felhőszakadáskor az átfolyó víz mossa,így van kialakítva .
Az idén már 3 x volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!