Hogyan tanultatok meg takarítani?
Nagyon butacskanak tunik a kerdes de erdekelne mivel szeretnek minel hamarabb elkoltozni itthonrol.Szemelyes okok miatt nem kerhetem meg a szuleimet hogy mutassak meg szval ezt ne firtassuk.Internetrol tanultatok meg vagy hogyan?
Koszi a valaszokat
Szia,én otthon tanultam de youtubeon is szoktam nézni videókat róla, tök hasznosak .
Ajánlom Viszkok Fruzsit neki vannak fent ilyen tartalmú vidik :)
Youtube.
Rengeteg Clean with me videó van fent.
A nyelv tök mindegy, a technikát kell eltanulni. Illetve a takarítással együtt a rend és tisztaság megtartását is nagyon fontos megtanulni. Mert hiába takarítasz, ha másnapra már semmi nyoma sem lesz.
Fura hogy eddig nem "lested el" otthon.
A youtube videókkal azért vigyáznék, mert tele van hülyeségekkel. De más nem jut eszembe nekem sem. Én az építőipart lesem onnan :)
Ennyi rosszindulat hogy lehet bennetek kedves kommentelők?
Leírta, hogy egyéb körülmények miatt nem tud. Pont. Ha segíteni nem tudtok, akkor miért kell kigúnyolni miért kell valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!