Milyen sajtból a legjobb sajttal sonkával töltött pulykemellett készíteni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 19:41
1/2 anonim válasza:
Trappista, vagy eidami. A legjobb ha feldarabolod, s hagyod állni a darabkákat hűtőben egy kistányéron csomagolatlanul, mert úgy valamelyest szárad,keményedik s nem folyik ki olyan könnyen a húsból. Ha nagyon friss, s puha, nekem mindig kifolyik.
2/2 anonim válasza:
Az én férjem csak medve-sajttal hajlandó megenni. Lehet natúr, vagy zöldfűszeres, vagy szalámis ízű. És egy egész kockát kér bele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!