Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Van ruhaszárító gépetek?...

Van ruhaszárító gépetek? Érdemes venni, bevált?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 10:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

na azt még kifelejtettem a teljesebb képhez, hogy ezek a mai gépek energiatakarékosak, közel nem fogyasztanak annyit, mint a régebbi típusok; amit írtam, a 3 órás szárítás a csontszáraz állapotra vonatkozik, nem a vasaláskészre - az rövidebb vagy fél órával -, és ez alatt 5 kg ruhát kell érteni, kevesebb ruha, kevesebb idő alatt megvan (fél adagos program is van).

öblítőt amúgy én már nem használok, mert allergiás lettem rá, és eltartott egy ideig, míg közösen kiderítettük az orvossal, hogy a ruhaszálak közé lerakódott öblítőszerek okozzák, azóta kanálnyi ecetet használok vízzel hígítva, pár csepp illóolajjal illatosítva, ez nem allergizál, és a vízkövet is kioldja a szálak közül, plusz a gépet is megóvja a vízkőlerakódástól (tripla haszon;)

és ettől még a korábbinál is puhábbak, habosabbak a holmik, a szárítóval együtt használva valami hihetetlenül kellemes állagúak a törölközők, ágyneműk, nagyon szeretem :)

amikor a lakótelepre költöztem, a szomszédasszonyom is ugyanezeket mondta, amikor próbált lebeszélni, hogy a kicsi fürdőbe is vegyek egy kombinált gépet, szerinte is haszontalan a szárító, "rossz szagúak lesznek tőle a ruhák", mennyivel jobb az erkélyen szárítani a szabad levegőn, stb.... aztán amikor áthívtam, és megmutattam neki a végeredményt, nem hitt a szemének, az orrának meg pláne nem ;) és ő a mai napig is kint sárítja a kormos, szmogos "friss levegőn" a ruháit, az erkélyről lelógatva, miközben az autók ott pöfögnek lent a házunk alatt, álló nap.... erről ennyit, én pont ott nem szárítanék, ha csak nem kormos ruhákat szeretnék elpakolni utána.... :P (zöldövezetben lakunk, de rengeteg az autó itt is, sajnos)

szóval, akinek módjában áll, vegyen, nem fogja megbánni, és ha nincs rá szükség, mondjuk nyáron, akkor sem kér enni, nem kötelező mindig járatni, csak ha tényleg szükség van rá, üdv mindenkinek! :)

2014. okt. 2. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!