Létezik olyan mosószer, ami valóban tisztára mos, illetve kiszedi a foltokat?
Figyelt kérdés
Ariel mosószert használok (folyékony vagy kapszula), de néha az az érzésem, hogy ugyanolyan foltosan veszem ki a ruhákat, mint ahogy betettem. Itt nem a zsíros ételfoltokra gondolok, tudom, hogy azt elő kell kezelni, de pl. a galléros pólók nyaka, vagy egy egyszerű tenyérnyom, fű.
Betartok minden szabályt, nem tömöm meg a gépet, nem használok rövid programot, a gép nem régi, a fűtőszál is működik.
Mit rontok el?
2022. jún. 7. 11:43
11/11 anonim válasza:
Az a baj hogy szrt sem ér se a gél se a kapszula. Nem hiába találták fel a mosóport annó. Ha a gél/kapszula érne valamit akkor a porral egy időben találták volna fel. Ezek csak mai modern hülye találmányok amiknek semmi értelme mert mint te is tapasztalod semmire valók. Plusz a kapszula nem is oldódik fel. Olyan lesz a ruha mintha taknyos lenne. Szóval egyszer próbáltam ezeket és mentek a felmosóvödörbe. Követ mosni jó volt az illata miatt. Amíg élek mosóport használok mindenhez
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!