Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Kimosom a ruhákat de bebüdösöd...

Kimosom a ruhákat de bebüdösödnek mire megszáradnak, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 20:43
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
télen nehezebben száradnak. vagyis még nincs tél de már hideg van. vagy a ruhákat rakd mondjuk radiátor vagy amivel fűtütök mellé
2010. szept. 18. 20:48
 2/17 A kérdező kommentje:
Ott vannak ,de hiába !
2010. szept. 18. 20:55
 3/17 anonim ***** válasza:
43%

büdös van a házban?

vagy rossz az öblitő

2010. szept. 18. 21:17
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki is teregeted a ruhákat rendesen?
2010. szept. 18. 21:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi is ezt tapasztaltuk mostanában, amikor ilyen borzasztó párás a levegő (a szobában is 80%, a fürdőszobában még több). Arra jutottunk, hogy valószínűleg a lassú száradás miatt van. Volt, hogy bevizeztük a ruhát, és mikor kicsit jobb volt az idő, kitettük az erkélyre, hogy gyorsabban száradjon, ott elment a szaga. Az egyik jóindulatú válaszolónak üzenem, hogy nincs büdös a lakásban! Jó esetben, ha majd fűtés lesz vagy elmúlik az esőszezon, visszatér minden a normális kerékvágásba.
2010. szept. 18. 21:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor tágasabban, szellősebben teregetem a ruhákat a szárítóra, csak minden második drótra teszek ruhát, így jobban jár köztük a levegő, nem tudnak bebüdösödni. Nálunk sem büdös a ház, de ha minden drótra, a nyáron szokott módon, sűrűn teregetek, akkor sajnos nekem is bebüdösödnek a ruhák száradás helyett. A magas páratartalom miatt lehet.
2010. szept. 18. 21:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

1 ruha, 2 drót. a két fele nem ér össze, nem büdül meg. nekem már évek óta ez a trükköm.

laktam olyan xar gázfűtéses lakásban, ahol xar volt a szigetelés, ezért akárhogy fűtöttem, csak fizettem, de meleg nem volt. ergo a ruhák is lassabban száradtak.

ma pl az erkélyen szárítottam, és mivel volt egy kis szél, ezért igaz lassan száradtak, de normális illatuk maradt.

2010. szept. 18. 23:18
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A szellősebb teregetés mellett még kipróbálhatod, hogy magasabb fordulatszámon centrifugázod ki. és ezek mellett nyitott ablaknál szárítod.
2010. szept. 19. 00:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy ruha-két drótra, de én meg is vasalom vizesen őket, akkor gyorsabban száradnak. Meg egyszerre egy adagot moss, ha nagon párás a levegő bent, akkor egymás miatt sem tudnak szárítani.

Esetleg 2x centrizd, bár ezt nem próbáltam, de most eszembe jutott, le is tesztelem, van-e értelme.

2010. szept. 19. 11:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én beraktam egy ventillátoros hősugárzót a ruhák alá, úgyis kell fűteni és a távfűtést úgyse kapcsolták még be, legalább mi sem fagyunk meg.
2010. szept. 19. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!