Ha kis lakásotok van, a férjetek megengedi, hogy este mossatok és éjjel száradjanak a ruhák?
Most pont hétvége volt tegnap, délután hazamentünk, volt utana 3-4 mosás.
Hétköznap általában 2 mosás van.
Bakker ha száradnak a ruhák szellőztetni kell.
Kis lakásban kifejezetten nem ajánlott csukott ablakoknál aludni sem.
De amúgy meg nem értem ezt az engedi dolgot. Én pl. be tudom indítani a mosógépet, sőt még a ruhákat is szétválogatom, meg teregetek is férjként.
Az En ferjemnek is vannak ilyen hulyesegei.
En abszulte rahagyom.mondjuk o meg is csinalja ugy,ahogy szerinte jo.
Mosasnal pl osszel a fejebe vette,hogy radiatorra kell teregetni mert ugy hamarabb megszarad a ruha,hat mondtam,hogy akkor tessek,teregess.egesz telen o teregetett.hozzateszem,mivel panelban elunk,igy telen a szariton is leszarad egy ejszaka alatt de lenyegtelen.aggatta a ruhakat mindenhova,hat ha o ettol boldog,felolem legyen.
Volt egy ido mikor a mosogatast magyarazta el,hogyan is kell.fel evig nem mosogattam 😂😂.
Felmosni is o tud profin,en csak feltorlok...hat csinald dragam.
Velem nehez veszekedni,nekem annyit nem er a dolog,hogy ezen rugozzak.
O a rendmanias,es vagyok a trehanyabb,igy lenyegeben o tobbet takarit mint en.
En hetvegen a gyerekkel foglalkozom,fozok,sutok o pedig takarit.kozben persze en is porszivozok,mosogatok,neha meg fel is torlom a padlot de ha itthon van o csinalja.
Ha mas gond nincs a ferjeddel akkor hagyd ra.mennyibol tart odafigyelni,hogy ne este teregess.
Ha masban is defektes,akkor viszont hagyd a fenebe,foleg ha teged zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!