Ha kis lakásotok van, a férjetek megengedi, hogy este mossatok és éjjel száradjanak a ruhák?
Kérj engedélyt. Ha ilyen hülye vagy, hogy alárendelt háziasszonynak gondolod magad akkor igazodj a hercegedhez.
Mi maradunk az egyenjogúságnál: ha a pasinak nem tetszik mikor én mosok rakja be akkor a szennyest mikor neki tetszik.
Este: este 6,fél 7.
Sorház. Nem halljuk egymás mosógépeit.
Télen, ha sötét van, 3/4 9-kor már ágyban vagyunk.
Ő nem rakja be a mosást, mert szerinte, rászoknék és semmit nem csinálnék arra hivatkozva, hogy béna vagyok hozzá és tulajdonképpen lusta vagyok és ez is a célom, rájött.
Megint egy kérdés, amikor nem is a mosás a probléma, hanem a párkapcsolat.
Valaki eltűri az ilyen férjet?
Velem így beszélne a férjem, pakolnék és abban a percben hagynám ott!
Amikor hazajössz a munkából - nem tudod otthon a mosással kezdeni (vagy nem sokkal az érkezés után? Valamikor csak meg kell, száradni a ruhának. Minden esetre, szerintem is furcsa a férjed viselkedése, miszerint azért nem most ő, nehogy teljesen ráruházd ezt a feladatot.
Szerintem más bajok is vannak köztetek, ahogy már fentebb is említették. Beszéljétek meg, hogy mikor lenne neki alkalmas a mosás, mert MOSNI KELL, mégpedig az ő szennyesét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!