Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ha kis lakásotok van, a...

Ha kis lakásotok van, a férjetek megengedi, hogy este mossatok és éjjel száradjanak a ruhák?

Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 22:19
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Ha ő is itt lakik, hogyan csinálhatok azt, amit én akarok, de ő nem? A feleség ilyenkor nem átszervezi a mosást, ha eddig suta volt, rosszul tudta és figyelembe veszi, hogy a férje elmondja neki, hogy hogyan kell jól csinálni és mit akar?
2022. máj. 30. 05:33
 12/33 anonim ***** válasza:
98%
Dikk, mi van? 😱
2022. máj. 30. 05:55
 13/33 anonim ***** válasza:
98%

Kérj engedélyt. Ha ilyen hülye vagy, hogy alárendelt háziasszonynak gondolod magad akkor igazodj a hercegedhez.

Mi maradunk az egyenjogúságnál: ha a pasinak nem tetszik mikor én mosok rakja be akkor a szennyest mikor neki tetszik.

2022. máj. 30. 06:42
 14/33 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk, ha lakás, akkor vagy panel, vagy társas, tömb, stb. Én nem is a férjem "engedélye" miatt aggódnék. Ha az én szomszédom lennél és este 10kor állnál neki mosni, aminek majd a centrifuga része minimum 10:30-11:00 körül esedékes, hát biztosan elvágnám a villanyvezetékeidet.
2022. máj. 30. 06:48
 15/33 A kérdező kommentje:

Este: este 6,fél 7.

Sorház. Nem halljuk egymás mosógépeit.

Télen, ha sötét van, 3/4 9-kor már ágyban vagyunk.

Ő nem rakja be a mosást, mert szerinte, rászoknék és semmit nem csinálnék arra hivatkozva, hogy béna vagyok hozzá és tulajdonképpen lusta vagyok és ez is a célom, rájött.

2022. máj. 30. 06:54
 16/33 anonim ***** válasza:
98%

Megint egy kérdés, amikor nem is a mosás a probléma, hanem a párkapcsolat.

Valaki eltűri az ilyen férjet?

Velem így beszélne a férjem, pakolnék és abban a percben hagynám ott!

2022. máj. 30. 07:58
 17/33 anonim ***** válasza:
97%
Napi provokatív kamu. Hagyjátok.
2022. máj. 30. 08:04
 18/33 A kérdező kommentje:
Beszűkült agyú utolsó válasz a semmittudás egyetemén végzett.
2022. máj. 30. 08:37
 19/33 anonim ***** válasza:
67%

Amikor hazajössz a munkából - nem tudod otthon a mosással kezdeni (vagy nem sokkal az érkezés után? Valamikor csak meg kell, száradni a ruhának. Minden esetre, szerintem is furcsa a férjed viselkedése, miszerint azért nem most ő, nehogy teljesen ráruházd ezt a feladatot.

Szerintem más bajok is vannak köztetek, ahogy már fentebb is említették. Beszéljétek meg, hogy mikor lenne neki alkalmas a mosás, mert MOSNI KELL, mégpedig az ő szennyesét is.

2022. máj. 30. 11:04
 20/33 anonim ***** válasza:
97%
Szerinted az a beszűkült agyú, aki ide jár kiventilálni a nem működő házasságát?
2022. máj. 30. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!