Használati utasításban: Törölje át egy nedves ruhával. Törölje le egy nedves ruhával. Ez utóbbi (törölje le) leöblítést jelent?
Ezeknél egyértelműen írják az öblítést:
3 lépés a vízkő eltávolításához:
1. Fordítsa a szórófejet "ON" (be) állásba.
2. Permetezze a habot a felületre, és hagyja rajta néhány másodpercig.
3. Tisztítsa, törölje és öblítse le. Makacs szennyeződésnél max. 5 percen át hagyja a felületen, és használjon szivacsot.
A Cif súrolókrémet nedves ruha vagy szivacs segítségével vigye fel a tisztítandó felületre, majd egyneműen törölje át és öblítse le.
A kérdésemben szereplő áttörölni/letörölni dolog ezekre vonatkozik:
Permetezze a felületre. Törölje le nedves ruhával.
Használati utasítás:
Permetezze a felületre. Hagyja hatni egy percig, majd törölje le egy nedves ronggyal. Nincs szükség súrolásra.
Használati utasítás lakossági felhasználás esetén:
Tisztításhoz fújja a felületre, majd törölje át egy nedves ronggyal. A gyönyörű végeredmény érdekében törölje át száraz ronggyal.
ezt a Cif spray-t megnéztem angolul is:
Spray onto the surface and leave for a few seconds, then wipe with a damp cloth.
Leave for 5 minutes.
Once your surface is dry, wipe it down with a dry cloth - no need to rinse.
no need to rinse, azaz nincs szükség öblítésre
Nekem az áttörölni egy nedves ronggyal is már gyakorlatilag öblítést jelent, a letörölni egy nedves ronggyal pedig már mindenképpen öblítést (pl. az említett Ajax és Flóraszept), de akkor én nem gondolom jól?
Szóval ezeknél a legvégén nem kell öblíteni, csak a nedves rongyos törlés kell?
- Permetezze a felületre. Törölje le nedves ruhával.
- Permetezze a felületre. Hagyja hatni egy percig, majd törölje le egy nedves ronggyal. Nincs szükség súrolásra.
- Tisztításhoz fújja a felületre, majd törölje át egy nedves ronggyal. A gyönyörű végeredmény érdekében törölje át száraz ronggyal.
Nem tudod mi a különbség a letörölni és leöblíteni között? Ez probléma.
Amire az van írva, hogy törölje le nedves ruhával/rongyal, azt egy benedvesített ruhával/rongyal kell áttörölni, öblítés és sűrolás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!