Ki mivel mossa, tisztítja a mosdókagylót és kádat?
Egy teás kanálnyi hagyományos mosópor + mosogató szivaccsal áttörlöm majd leöblítem zuhannyal. Csilli villi lesz!!! Ezt 1-2 havonta 1x megcsinálom.
Hallgass rám....,olcsó és hatékony.
Én a Lidl zuhanykabintisztószerével.
Lehet, hogy nem annyira környezetbarát, viszont nagyon gyors, nagyon kényelmes és nagyon hatékony.
Ja és teljesen megfizethető árú.
Én is a Lidliset használom, nem olyan erős, hogy megmarjon bármit is, viszont szépen takarít.
Amúgy a szódabikarbóna lúgos, az ecet pedig savas kémhatású, de ha összekevered a kettőt, azzal semlegesíted a kémhatásukat, mert reakcióba lépnek egymással, így gyakorlatilag elveszítik a maró/tisztító tulajdonságukat.
#6 Eddig hasonlóan csináltuk de a teáskanálnyi mosópor kevésnek hangzik. Használsz hozzá még valamit, vagy hogy csinálod hogy annyi elég?
#9 Az ecet-szódabikarbóna milyen arányban (mennyiségben) lenne jó? Vagy ha összekeverjük őket, nem hatékonyak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!