Ahol gyerekek is vannak, meddig bírja a mosógép, mennyi időnként vesztek újat?
Legutóbb 8 éve vettem (Whirlpool felültöltős) egyelőre nincs baja. Előtte majdnem 20 évig ment a másik.
Heti 3x, napi 2 mosás.
A mostaniakkal nem tudom mi a helyzet.
Nekem két gyerkőcöm van, de én nem mosok naponta. Sosem értettem, mikor az anyukák mondják, hogy màr egy gyerek mellett is megy a mosógép minden nap.
Az élettartam attól függ, hogy milyen géped van és hogy azt mennyire tartod karban.
4 gyerekünk van.
BOSCH gépünk volt, kb. 6 évesen cseréltük a nagycsaládos gépvásárlási akcióban nagyobb Gorenjére. A BOSCH még utána 6 évig ment a szüleimnél. A Gorenjével sok gond volt, sokat költöttünk a javítására. Jó barátunk lett a szerelő. Aki azt javasolta, hogy ne vegyünk drága gépet, mert nem garancia a minőségre. Olcsót keressünk és olyat, ami nem A vagy B osztályú, mert kevés vízzel egyik sem mos szépen. Vettünk egy Qilive gépet az Auchanban. Nagyon szépen mos. Eddig hibátlan. És magyar nyelvű a programok felirata rajta. Ha tönkremegy, veszünk egy újat. Ez a fogyasztói társadalom. Sodródunk az árral. Átvitt értelemben és de facto is ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!