A légkondi belső egységét mivel tudom fertőtleníteni?
Kezdőnek nem ajánlgatnám, ennyi.
Én vízcsapról csinálom, van egy egyedi gyártású fej, amivel,egyszerre egy úgy 10cm nyi bordát átmosok.
Beltéri egységet magasnyomásúval? Olvastátok a kérdést?
Én a beltérihez vettem ilyen tisztítósprayt, azzal a leírás szerint jó alaposan befújom, majd megjáratom. A beltérit természetesen. A kültérinél a fertőtlenítés kevésbé fontos
Én az árukeresőn is látható BIGMAN sprayt vettem, jó, ki kell járatni nyitott ablaknál tisztítás után. De a többi is biztos jó.
Ha koszosabb akkor óvatosan gőzzel, utána spray.
Gőzborotva alatt ilyet értek, nem ipari monstrumot:
A DM és Rossmanba nem látok sprayt, az OBI ban nem muszáj rendelni, ha van a közeledben, lefoglalás a közelben lévő áruházban, kötelezettség nélkül, 3 napig tartják, nem kell végigjárni az áruházat, és így biztos van.
A Praktikernél is van személyes átvétel, ha a szállítási díj miatt szeretnéd így.
Ez a Bigman, ami én használok, meglepően drága lett, ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy jobb a többinél.
Nem tudjuk hol laksz, mennyit mozogsz. Én pesti vagyok, itt több a lehetőség, ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!