Férfi öltöny nadrág ülepe bevág. Lehet bővíteni?
Elvittem varróhoz. Szépen felavatta és kicsit szőkített a száron.
De most még bevág az ülepe a fenékbe.
Lehet bővíteni? Hogy ne vágjon be.
Belül az ülepnél egy csíkban van anyag, olyan mint a nadrág külseje. Így két irányba egy csíkba. Nem tudom ez ér e valamit.
A lényeg, h lehetne bővíteni az ülepet?
Vagy ehhez kellene ugyan olyan anyag valahonnan?
Vagy ez nem olyan bonyolult dolog?
Hát ezt a varrónőtől kellett volna megkérdezned. Ő ért hozzá, hogy mennyit lehet ott kiengedni belőle. De leginkább csak a derekánál szokás. ott szélesebb ez a "plusz anyag" belül.
Lehet, hogy maga a fazon nem neked való, nem illik a feneked anatómiájához. Ha a szárát beszűkíted, ott meg kiereszted, elég amorf szabás lesz belőle szerintem...
Jó teljesen. Csak a fenéknél bevág. Ha ott 2-4cm bővebb lenne akkor szerintem teljesen jó volna.
Hívom a varrót holnap.
Csak érdeklődök addig, h ez az
"ülep bővítés" egyszerű dolog vagy...?
Megnéztem a képet....
Hát talán a varrónő ki tudja egyenesíteni ezt a trapéz alakú varrásráhagyást, de akkor a derékméret is bővebb lesz. Mindenképpen az ő véleményét kérdezd meg, mert én ugyan szoktam varrni itthon - de átalakítást utálok csinálni. :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!