Ha kéthetente jár hozzátok takarítónő, akkor milyen házimunkákat végeztek két alkalom közt?
Úgy értem, hogy nekem elég ha kéthetente van cserélve ágyneműhuzat, de porszívózni hetente többször is szoktam, wc-t is gyakrabban takarítom, stb.
Mi az amivel várnátok két hetet - rábíznátok inkább a takrítónőre, és mi az amit hetente megcsináltok magatok is?
Gyakorlatilag kompletten mindent, mivel nálunk sem elég a 2 hetente történő takarítás.
Ágyneműt nem huzatnék a takarítónővel, ha naponta jönne sem, mert az nekem valamiért túl intim dolog.
Amit utálok, mert mozgáskorlátozott vagyok és nem tudok álldogálni az a vasalás, azt szívesen lepasszolnám másnak, meg a létrázós dolgokat.
Ez sok mindentől függ. Amíg lakásban laktunk a párommal, hozzánk is csak két hetente jött. Közben én felszínesen takarítgattam: porszívózás, felmosás, wc takarítás, ő pedig két hetente szétkapta az egész lakást.
Az új házban hetente jár.
Én két hétig semmivel nem várnék, szerintem az már mindenből sok: portörlésből, vizkőtelenitésből stb…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!