Aki már fogadott fel egyszeri alkalomra takarítót/takarítócéget felújítás után, megosztaná velem a tapasztalatait?
Elsősorban arra vagyok kíváncsi, milyen árra lehetne számítani manapság. Gyakorlatilag egy üres (beépített bútorok, konyha, fürdő stb. persze van) lakásról van szó, kárpit nincs, csak mindenhol végtelen mennyiségű glettpor, fűrészpor beleivódva a sarkokba ide-oda (szerencsére "nagyon" ügyeltek a rendre a munkások), ablakpucolás, vízkőleszedés, ilyesmik. 50 nm-es a lakás. Arra gondoltam, beköltözés előtt kitakaríttatnám profikkal.
Megyeszékhelyről van szó.
Köszönöm, ha válaszoltok!
A szomszédomnak 2016-ban 20000-ért takarították ki az új építésű kb 100 m2-es házát.
Közelebbit nem tudok mondani, viszont a szembe szomszédom már egy ideje vállal takarítást, ő 2500ft/óráért dolgozik. Bár ilyen esetben szerintem jobb megállapodni egy fix összegben.
Akkor szaladj végig, ha csak ennyi.
A glettport, lecsöppent glettet csemperagasztót/vakolatot nem 2 perc lesz kitakarítani.
Ez elég nagy melónak hangzik, semmi esetre sem pár óra. Illetve ha jön 4-5 összeszokott ember, akkor lehet annyi is.
nem szeretném én csinálni egyedül, mint írtam, megfelelő takarítószerek/-eszközök híján. Lecsöpögött, odakötött dolgok nincsenek, ha az lenne, a méregdrága padlómat megpróbálnám felsikálni én magam.
Nincs pl. olyan porszívóm ami alkalmas fal porszívózására, nincs gőzmopom, egyebek.
Csak azért írtam, hogy ne úgy kezdd a beszélgetést a takarítóval, hogy "lenne egy 2 órás munka".
Ez egy nagy munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!